Notas de Prensa

6k Gavà Fashion Week · 5 de octubre 2019

Nota de Prensa publicada en https://turisme.elbaixllobregat.cat

Es tracta de la 1era. Edició del 6K GFW, que comptarà amb la participació internacional de 17 dissenyadors i creatius de diferents països (Brasil, Panamà, Veneçuela, Espanya, Mèxic) que realitzaran conjunts d’estil lliure de materials que inclouran el mineral denominat variscita.

Està prevista una desfilada de moda i joies el proper dissabte 5 d’octubre a les 18h, en l’Espai Maragall per poder descobrir les creacions exclusives de peces úniques realitzades amb aquest mineral. En aquest desfile participaran 10 marques de comerç local: Wonder, Eternia, Belboix, Petirrojo, Ghokel, Maminens, Muñoz & Bruach, La casa de las Medias, Noelia Aranda.

6K Gavà Fashion Week. 5 de octubre 2019

A més aquest projecte del mineral Variscita recaptarà fons pel càncer de mama, que també celebra el seu dia mundial a l’octubre.

L’Ajuntament de Gavà donarà suport en aquest esdeveniment als organitzadors Abraham Vázquez, Associacions UBG, L’Illa de Gavà, Associació Nacional Joies d’Autor, que també comptarà amb la col·laboració de organització «Pasarela Española Fashion Week Madrid».

6K Gavà Fashion Week desitja integrar en un únic esdeveniment sectors del Turisme, Comerç, Moda i Cultura amb un clar objectiu: crear notorietat i prestigi tant pels creatius i dissenyadors com per la ciutat, restauració i empreses.