Notas de Prensa

Convocatòria de Premsa · Dijous, 26 de setembre

Convovatòria de Premsa

TEMA: Presentació de la 1a. edició de 6K Gavà Fashion Week
DATA: Dijous, 26 de setembre a les 12 hores
LLOC: Parc Arqueològic Mines de Gavà. Carrer de Jaume I, núm. 7. Gavà

L’alcaldessa Raquel Sánchez, i el dissenyador de joies de Gavà, Abraham Vázquez, presentaran dijous en roda de premsa la primera edició del 6K Gavà Fashion Week, un esdeveniment únic que el 5 d’octubre aplegarà joieria, moda i cultura entorn de la variscita, pedra semipreciosa de color verd que extreien els gavanencs de fa 6.000 anys de les mines en galeria més antigues d’Europa, i les úniques dedicades a l’explotació d’aquest mineral, actualment aixoplugades per un equipament cultural de primer nivell: el Parc Arqueològic Mines de Gavà.

Convocatoria de Premsa 6K GFW. 26 de setembre

A 6k Gavà Fashion Week participaran 17 dissenyadors i creatius que han elaborat peces exclusives amb la pedra ancestral i autòctona de Gavà. Una col·lecció que es mostrarà a la desfilada 6K Gavà Fashion Week, que tindrà com a escenari l’Espai Maragall i que serà l’acte central de la jornada.

La 6K perdurarà molt més enllà de la setmana gavanenca. Serà present a les grans cites de la moda nacional i internacional, entre elles la Pasarela Española Fashion Week Madrid; exposicions, i a una pàgina web on es comercialitzarà aquesta primera col·lecció protagonitzada pel diamant verd de Gavà.